Körzeti megbízotti iroda és térfigyelő kamerarendszer Győrújbaráton

2016.12.15. 08:23

Térfigyelő kamerarendszert építettek ki és új körzeti megbízotti irodát adtak át Győrújbaráton - számolt be róla honlapján a rendőrség csütörtökön.

A Győri Rendőrkapitányság - a rendőri feladatok hatékonyabb ellátása érdekében - új körzeti megbízotti irodát nyitott és ezzel együtt Győrújbaráton kiépített kamerarendszert vett át ünnepélyes keretek között szerdán.

Az ünnepélyes átadáson Szalóki Géza polgármester elmondta, hogy a Győri Rendőrkapitányság eddig is folyamatosan elősegítette Győrújbarát közbiztonságának fenntartását, de fontos lépés, hogy ezentúl a körzeti megbízottak helyben tudják adminisztratív feladataikat is ellátni. Köszönetét fejezte ki nem csak a rendőrség, de megvalósítást segítő képviselő-testület támogatásáért is.

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok a megnyitón hangsúlyozta, hogy az új létesítménnyel még inkább elérhetővé válik a rendőrség a polgárok részére, és mind az iroda, mind a kamerarendszer nagy segítség megelőzési és – szükség esetén – bűnüldözési célból is a kapitányságnak, majd megköszönte a polgármesternek a kiépítéssel kapcsolatos támogatást és a Polgármesteri Hivatalban biztosított helyiséget is.

Fotó: police.hu

rendőrségGyőrújbarát